Het Land van Loos

De foto's van Het Land van Loos zijn vanaf heden met dank aan Bob Driessen online te bewonderen.

De bewoners van het Land van Loos zien het niet meer zitten. Te lang heeft de hegemonie van Koning Karloos voor onderdrukking en verdriet gezorgd. Het is tijd voor Verzet!
Er kunnen niet genoeg mensen deelnemen aan dit Verzet dus zijn zelfs de toeristen en andere bezoekers van Het Land van Loos welkom om zich bij de heks en haar verzet te voegen. Luister goed naar de bloemen in het bos zij hebben vaak de waarheid in pacht maar hoedt u voor de koning en zijn lakeien en herauten met hun gladde praatjes.

Foto's

Heks
IMG 7141
IMG 7159
IMG 7165
IMG 7175
IMG 7185
IMG 7188
IMG 7191
IMG 7219
IMG 7228
IMG 7239
IMG 7246
IMG 7254
Uitkijk Lakei (Iksperiment)

Wij zijn het verzet. Wij pikken het niet langer. Niet langer zullen onze dochters verdwijnen. Niet langer zullen wij gebukt gaan voor de Koning. Niet langer laten we met ons sollen. Gedaan is het met het tijdperk van Koning Karloos. Een nieuwe tijd breekt aan. Een mooie tijd. Een goede tijd. Een tijd waarin we het zelf voor het zeggen zullen hebben. Wil jij ook voor jezelf denken? Voor jezelf spreken? Voor jezelf werken? Sluit je bij ons aan! Volg ons. Samen zullen wij sterk staan.
Wij zullen de krankzinnige koning karloos kapot maken. Weg met deze perverse profiteur. Weg met deze meedogenloze machtswellusteling. Eindelijk verlost. Eindelijk vrij. Eindelijk een einde aan oeverloos zwoegen. Eindelijk onze dochters voor onszelf. Dood aan de koning! Leve het verzet!

Heraut omroepen