De Hemelbestormers

De Hemelbestormers 01

De komende tijd zult u meerdere malen over dit project horen. "De Hemelbestormers" wordt ons grootste bouwwerk tot nu toe. Een project dat we nu via crowdfunding voor elkaar willen gaan krijgen. Wat is het dan? Wat is het dan? Vertel ons meer!

De basis van "De Hemelbestormers" bestaat uit een constructie op het water die wordt voortbewogen door het beklimmen van drie ladders. De technische details besparen we u nu even, maar zullen we natuurlijk zoveel mogelijk open en bloot in het zicht laten, zodat u dit later volop kunt bewonderen.

Naast de aandrijving (wat al voor een hele performance zorgt) wordt er gelijktijdig een zangstuk ten gehore gebracht door een driestemmig mannenkoor. Zij zingen uit overvolle borst een compositie die speciaal voor Iksperiment is geschreven door Sabine de Lat.

Wilt u helpen om dit prachtige project te realiseren, dan kunt u dat doen door te helpen dit project bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Dat kan door onze berichten en nieuwsbrieven te delen. Ook hebben we speciaal voor de crowdfundingcampagne een promotiefilmpje gemaakt, dat ook gedeeld mag worden: Filmpje.

Uiteraard mag u ons ook steunen door het doen van een
donatie.