Screening De Eentonige Gelatenheid van Eens en Einde

Van woensdag 11 januari tot zondag 15 januari zal Iksperiment tijdens het Baksteen Festival 2012 een screening vertonen van de eerste film van het collectief: De Eentonige Gelatenheid van Eens en Einde.

Nog nooit eerder heeft Iksperiment zich zo doelbewust met dit medium bemoeid, en nu weten de heren ook waarom. Wat begon als een experimenteel project vol goede moed, werd een naarstig ploeteren in een specialistisch medium vol van kunstzinnig lijden, noeste arbeid, uren uren maken, maar gelukkig ook visuele juweeltjes en een daverende schaterlach op zijn tijd.

En nu dan die screening. Speciaal voor het Baksteen Festival in de locatie waar al het videomateriaal is opgenomen, en welke ook door Project Baksteen als een Artist in Residence Huis ter beschikking werd gesteld. Komt u kijken, en laat uw mening achter, zodat ook u een steentje bij kunt dragen aan de voltooiing van dit nieuwste experiment van Iksperiment. En als u er dan toch bent, neem ook een kijkje bij al die andere creatieveling van Project Baksteen, want naast deze film is er nog een keur aan andere benoemenswaardige projecten te bezichtigen.

Kijk op de website van het Baksteen Festival voor meer informatie over locaties, tijden en natuurlijk Project Baksteen zelf.