GELUKKIG NIEUW JAAR!!!

Gelukkig is het oude jaar welhaast weer ten einde, en gloort er een nieuwe aan de nabije horizon. Het was een druk jaar; een dynamisch jaar; een leuk jaar; een vermoeiend jaar. Een jaar met enorme ontwikkelingen onzerzijds, en het lijkt er op dat we ook komend jaar niet zullen stilstaan, -liggen of -zitten.
Er gaat opnieuw een hele hoop gebeuren in weer een jaar van transitie. Nieuwe bedenkingen, en verzinsels. Ideeen, plannen, hersenspinsels. Een nieuwe lij, O zo schoon. Een bezige bij en haar verdiende loon. Een nieuw atelier voor deze jongens; een speelplaats voor het opgeschoten geesteskind. Nieuwe podia, nieuwe festivals voor nieuwe voorstellingen en performances. en nieuwe nieuwsgier wat u daar van vindt. Nieuwe energie voor een nieuw stramien van synergie en succes misschien. Nieuwe inspiratie vanuit een nieuwe crisis. En hopelijk een nieuw kabinet MET visie op kunst en cultuur. Nieuwe nieuwtjes en oude koeien. Een nieuw jaar om weer in door te groeien.
En jongens en meisjes, ook jullie zijn natuurlijk uitgenodigd voor dit jaarlijks terugkerend evenement: het Nieuwe Jaar. Tot dan!!